ZON Fresh Park

Wij regelen het intern transport van allerlei verschillende soorten verse groenten en fruit binnen het bedrijventerrein van ZON Fresh Park in Venlo. 

Grootste bedrijventerrein in de verssector

Wij verzorgen op Fresh Park Venlo het vervoer tussen de loodsen onderling. Dit is het grootste bedrijventerrein van Europa in de verssector. Dit doen wij met 3 terminaltrekkers en 55 opleggers. Dit houdt in dat het transport tussen de kopersloodsen onderling gaan en van de kopers naar het Europool en van de veiling naar de kopersloodsen.

Betrouwbare partner bij ZON

Van der Wegen Transport is ontstaan uit de groothandel in groente en fruit. Wij zijn gespecialiseerd in de verssector.

fresh-paprika

Hoge vers kwaliteit garantie

We hebben 5 trekker oplegger combinaties waarvan 3 met koeling. De koeling zorgt ervoor dat alle groente en fruit lekker lang vers blijft.

Onze sterke werkzaamheden op het
bedrijventerrein van ZON Fresh Park

Gekoelde opleggers

Wij hebben 3 oplegger combinaties die gekoeld zijn voor het vervoer van vers groente en fruit.

Telefonisch bereikbaar

Wij voelen ons zeer betrokken met onze klanten. Voor vragen bel ons gewoon op: 077 3230699

Transport van fust

Het transporteren van lege dozen en lege kisten, vervoeren wij naar kwekers en telers in het hele land.

Aandocking systeem

Op het terrein van ZON Fresh Park kunnen wij altijd en overal aandocken met ons systeem.

verstransport

Producten vervoeren in de koeling?

Heb jij ook verschillende soorten producten die vervoert moeten worden maar ook vers moeten blijven? Dan kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van onze vers transportdienst. Niet alleen regelen wij het transport op het armband bedrijventerrein intern bij ZON Fresh Park in Venlo, maar kunnen ook jouw producten door heel Nederland en Duitsland vervoeren. De mogelijkheden zijn oneindig.

Ben je benieuwd naar wat voor efficiënte oplossing wij voor jouw bedrijf kunnen bieden? Logistiek met Van der Wegen Transport is snel en betrouwbaar. Vraag hieronder jouw offerte aan en krijg binnen 2 werkdagen al een op maat gemaakte offerte die op jouw situatie is toegepast.