Logistiek advies

Logistiek is het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van het transportproces en alles wat daarbij komt kijken. Advies nodig?

Optimaliseer jouw export en logistiek

Wij bieden een onafhankelijke en pragmatische benadering van jouw logistieke processen. Je kunt je onderscheiden en jouw ambities van marktleider waarmaken door optimaal te profiteren van een flexibel en efficiënt logistiek systeem. Heb je een vraag over jouw logistiek proces? Wij kunnen jou hiermee helpen en een oplossing bij vinden.

Wij zorgen ervoor dat jouw logistiek is afgestemd op jouw bedrijfsprocessen zodat je kosten kunt besparen en jouw servicegraad kunt verbeteren.

Voordelig op de weg

Jouw goederen laten vervoeren bij Van der Wegen Transport is altijd in het voordeel voor jouw bedrijf. Vraag naar de mogelijkheden.

_RAW5316.BW

Export optimaliseren

Optimaliseer het exportproces voor jouw bedrijf en laat je vrijblijvend adviseren door Van der Wegen Transport.

Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren
van kwetsbare goederen

Kwestbare goederen

Voor het transport van kwetsbare goederen, heb je de juiste vervoermiddelen en kratjes nodig.

Route optimaliseren

Vind je het lastig om een efficiënte en brandstof zuinige route te maken? Vraag ons om hulp.

Grote loods opslag

Wij hebben een ruimte van ongeveer 500 vierkante meter voor droge ongekoelde opslag.

Geconditioneerde opslag

We kunnen in samenwerking met Hansen logistiek geconditioneerde opslag aanbieden.

_RAW5361.BW_1

Logistiek advies nodig voor jouw bedrijf?

Logistiek is het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van het goederenproces en alles wat daarbij komt kijken. Het belangrijkste doel van een goede logistiek is het realiseren van de juiste dingen, op de juiste tijd, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheden tegen zo min mogelijk kosten. Iedere organisatie streeft naar een functioneel en betrouwbaar logistiek proces.

Ben je benieuwd naar wat voor efficiënte oplossing wij voor jouw bedrijf kunnen bieden? Logistiek met Van der Wegen Transport is snel en betrouwbaar. Vraag hieronder jouw offerte aan en krijg binnen 2 werkdagen al een op maat gemaakte offerte die op jouw situatie is toegepast.