Fust transport

Wij verzorgen voor diverse partijen het vervoer van fust vanaf het Europool naar de telers en vanaf Hagens verpakkingen dozen naar telers.

Efficiënte fust transport op jouw terrein

Snel en efficiënt kunnen leveren aan jouw klanten begint met de juiste logistieke middelen. Met onze speciaal op groenten en fruit afgestemde verpakkingsmiddelen (fust) en karren kun je rekenen op een soepel transport van jouw kostbare producten en een optimale belading. Deze middelen staan op ons bedrijventerrein voor jou klaar.

Ben je benieuwd naar wat voor efficiënte oplossing wij voor jouw bedrijf kunnen bieden? Logistiek met Van der Wegen Transport is snel en betrouwbaar. Vraag hieronder jouw offerte aan en krijg binnen 2 werkdagen al een op maat gemaakte offerte die op jouw situatie is toegepast. 

DSC_6943

Speciale verpakkingsmiddelen

Alle verpakkingsmiddelen zijn speciaal gemaakt voor de beste zorg en transport van kwetsbare goederen, zoals groenten en fruit.

fust-specialist

Grote loods opslag

Wij hebben een ruimte van ongeveer 500 vierkante meter voor droge ongekoelde opslag. Er is altijd een plekje vrij voor jou.

Wij zorgen ervoor dat jouw
kwetsbare goederen veilig aankomen.

Van der Wegen Transport heeft een grote loods waarin een grote schaal aan lege dozen en kratten in kunnen worden opgeslagen. Er is ruimte genoeg om de logistiek flexibel te laten lopen.

pallets

Krachtige trekker opleggers

Onze krachtige trekker oplegger combinaties kunnen met gewicht tot wel 30 ton aan.

DSC_6916

Gekoelde opslag

We kunnen in samenwerking met Hansen logistiek geconditioneerde opslag aanbieden.

DSC_6958

Gespecialiseerd in fust

Dagelijks vervoeren wij lege kratten intern op het terrein bij ZON Freshpark.

_RAW5300.BW

Veilige omgeving

Groente en fruit zijn kwetsbare producten om te vervoeren. Wij zijn hierin gespecialiseerd.