Offerte

Vraag hieronder jouw offerte aan en krijg binnen 2 werkdagen al een op maat gemaakte offerte die op jouw situatie is toegepast. 

Geen enkele transport
uitdaging is ons te groot

Transport van fust

Het transporteren van lege dozen en lege kisten, vervoeren wij naar kwekers en telers in het hele land.

Hecht familiebedrijf

Wij voelen ons zeer betrokken met onze klanten, onze medewerkers en alle overige relaties.

Logistiek advies

Vaak kunnen we partijen die met logistieke vragen zitten van advies voorzien.

Aandocking systeem

Het verzorgen van afhaal fust Europool, zorgen wij ervoor dat wij wel kunnen aandocken.

chauffeur

Kwekers en telers

Wij vervoeren allerlei soorten goederen, maar in hoofdzaak groenten en fruit en de bijbehorende fusten. Hiervoor zijn trekkers met koeling een ideale oplossing om alles vers te houden.

Wij doen ons best om altijd het uiterste uit ons transportbedrijf te halen. Dit doen we om onze medewerkers te voorzien in een prettige werksfeer, zodat iedereen zich comfortabel kan voelen. 

Wij weten dat groenten en fruit kwetsbare goederen zijn. Daarom willen we constant en overal een perfecte kwaliteit leveren; daar staan we voor.

Onze mensen zijn zeer sociaal en klantvriendelijk ingesteld. Wij voelen ons altijd zeer betrokken met onze klanten, medewerkers en alle overige relaties. Zo krijg jij altijd de beste service.

Vaak kunnen we partijen die met logistieke vragen zitten van advies voorzien. Heb jij een vraag over logistiek binnen jouw bedrijf? Neem dan even contact met ons op.